середу, 9 липня 2014 р.

"О, земле, пейзажі твої чарівні!"



У дні шкільних канікул з червня по вересень в бібліотеці експонується виставка дитячих творчих робіт юних митців Корчуватого 
 "О, земле, пейзажі твої чарівні!" 
Представлені роботи виконані нашими маленькими користувачами  і присвячені оспівуванню рідної природи, красі свого краю, улюбленим тваринам, відпочинку в селі.
Протягом цього часу проводилась підготовка до конкурсів на кращий малюнок, читачі, які старанно готувалися і зробили свої творчі роботи - були відзначені і їхні малюнки  представлені у вітринному просторі бібліотеки. 


Найкращі наші переможці: 

Ренке Валерія
Брехова Настя, 
Рачек Єгор та Даня, Лапіна Ліза, 
Сандюк Світланка, Гашинська Даринка,
Шаєв Олександр. 



Підготовчий  робочий момент:
щоденно діти приходяь до бібліотеки і працюють для участі в конкурсі на кращий малюнок.
Головний бібліотекар Синявська Алла Іванівна створює всі умови для розвитку творчості, підбирає змістовну літературу, діти залюбки разом читають та обговорюють те, що їх найбільше вразило.
 Ця ігрова форма творчого спілкування 
стимулює маленьких користувачів до читання, до створення зробити  своїми руками цікаві поробки з паперу, природніх матеріалів, ниток та тканин. 
Синявська А.І. постійно проводить цікаві майстер-класи для різних вікових категорій. 











 Завідуюча бібліотекою Дубенюк Алла проводить бесіду на тему "Улюблені українські письменники - дітям". 
Після - малюки переглянуть фільм "Тарасове перо".













2 коментарі:

  1. Так, цікаве творче життя у діток - користувачів бібліотеки і у бібліотекарів. Я неоднаразово була у цій чудовій бібліотеці і мені дуже сподобалося те, з якою любов'ю і турботою відносяться її робітники до всіх відвідувачів. Дякую Богу, що залишилися у Києві ще такі затишні куточки... Анастасія.

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро дякуємо вам, шановна пані Анастасія, за теплі слова на адресу нашого закладу та колективу працівників! Ми дійсно намагаємось в цей складний час зробити все, що від нас залежить для повноцінного розвитку підростаючого покоління, створити умови, за яких вони б могли отримати цікаву та корисну інформацію, подружитися з книгою, знайти в бібліотеці вірних друзів та однодумців. Головне - робити це з любовю та розумінням!

    ВідповістиВидалити