середу, 20 лютого 2019 р.

"Дивлюсь на Всесвіт я з любов'ю" - літературно-мистецький вечір в Грінівській вітальні

16 лютого 2019 року в Грінівській вітальні відбувся літературно-мистецький вечір "Дивлюсь на Всесвіт я з любов'ю". Розпочали його вернісажем персональної виставки майстрині Альбіни Тернової. Бібліотекарі підготували розгорнуту книжкову виставку "Спасибі любові - вона над усе: далека, безмежна, захмарна"

В цей день ми запросили всіх наших друзів, користувачів, митців на літературно-мистецький вечір, присвячений Дню закоханих. А ще ми відзначали 25 річницю дружби та співпраці з Тернової Альбіною. В свій час вона працювала менеджером у книжковому видавництві по продажу учбової літератури і організувала благодійну акцію подарункових видань для нашої бібліотеки. Основне її захоплення - це вишивка. На своїй персональній виставці картин в бібліотеці представлено 30 робіт, виконаних різними техніками: гобелен, хрестик, бісер. На захід завітали багато шанувальників та друзів. Олексій Фраймович - оператор телепрограми "Говорить Україна", працює в IVORY film.
 
Ярослав Ремпінський - представник Київської міської адміністрації.
 Літературно-музичну частину заходу представляли київські музиканти, поети, громадські діячі. Сергій Бондарчук, Руслан Іщенко, дует "ОТРАДА" (Анатолій Корж та Наталія Кокарєва), Вячеслав Нетецький, Тетяна Страшнюк.



Всього на заході було 38 чол.

Немає коментарів:

Дописати коментар