четвер, 13 грудня 2018 р.

"5 років захистом і творчістю" - ювілей Центру творчості імені Олексія Дурмасенка "Корчуватий - АРТ"

8 грудня 2018 року святкували ювілейну зустріч "5 років захистом і творчістю". Саме в цей час, 5 років тому, при нашій бібліотеці був створений Центр творчості імені Олексія Дурмасенка "Корчуватий - АРТ". На захід завітали багато наших друзів. Цей ювілейний вечір був підготовлений працівниками книгозбірні спільно з батьком загиблого героя АТО, кіборга "Динамо" - Олексія, Олегом Дурмасенком (Глібом Гржибовським). Саме йому належить ідея створення Центру творчості "Корчуватий АРТ" та Меморіальної стіни пам'яті ім.Олексія Дурмасенка в нашій бібліотеці.
Розпочала урочисту частину завідувач бібліотекою Алла Дубенюк хвилиною мовчання та виконанням Гімну України. Вона розповіла присутнім  гостям про ту велику місію, яку з гордістю виконує наша бібліотека для виховання майбутнього покоління справжніх українців, про постійну роботу з патріотичного виховання для дітей та молоді. За роки нашої бурхливої діяльності, бібліотека здобула визнання далеко за межами столиці. І все це завдяки активному і небайдужому колективу, нашому керівництву району,  вірним і відданим друзям-колегам Голосіївської ЦБС, широкому колу різних творчих, освітянських і громадських організацій. Ідейним натхненним організатором проекту "Славетні епохи України" є ГО "Українська ініціатива" на чолі з Юрієм Косенком.
Гліб Гржибовський представив шановних гостей - своїх друзів воїнів-бійців, учасників бойових дій, волонтерів. Від ГО "Центр гуманітарних місій", заступника голови Олександра Дорошенка були вручені почесні пам'ятні медалі-нагороди за участь в АТО:
учаснику бойових дій АТО Андрію Дащенку; Віталію Глушкову (старшині, позивний "Кузнєц"); Глібу Гржибовському - громадському діячу, активісту;
Марії Яковишиній - медсестрі АТО.


 







Для присутніх ведучий презентував книжкові видання:

Книга коміксів "Кіборги '93. Незламні: Місія - ДАП". Т.1. 
Видано ГО "Вірні традиціям".

та


Валентини Розуменко "Нескорені: інтерв'ю з героями АТО". - Київ, ВЦ "просвіта", 2016.- 368 с., іл. 
 
Ці книги були урочисто подаровані нашій  бібліотеці. 





 Від ГО "Славетні епохи України" були вручені Подяки за самовіддану працю та активну громадську діяльність Патріотам України:

Олександру Дорошенку - заступнику голови ГО "Центру гуманітарних місій",
Юрію Полякову - волонтеру, музиканту
Андрію Дащенку - учаснику бойових дій АТО
Жоржу Шанаєву - художнику, громадському діячу
Руслану Іщенко - музиканту
Ользі Коробань-Джуваго - музиканту, поету
Анатолію Рибіну - музиканту, поету
Галині Борисенко - зав. відділом ЦБС ім. М.Некрасова 
Аллі Дубенюк - завідувачу бібліотекою №15 для дітей.


































По закінченні офіційної частини відбувся чудовий концерт за участю відомих майстрів, музикантів: Юрія Полякова, Руслана Іщенка, дуету Руслана Коробаня та Ольги Коробань-Джуваго, Анатолія Рибіна, Жоржа Шанаєва. 







Від імені колективу Бібліотеки №15 для дітей висловлюємо щиру подяку за активну підтримку нашим колегам - працівникам ЦБС Голосіївського району:  
Зої Логвиненко, Миколі Плужнику, 
Галині Борисенко, Любові Калюжній! 
Окремо дякуємо організатору Глібу Гржибовському, воїнам-побратимам, нашим постійним користувачам і митцям. 
Завжди приємно мати надійну підтримку і вчасну допомогу 
в таких важливих, корисних і потрібних справах.
Слава Україні! 
Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар