четвер, 4 серпня 2016 р.

"Бібліотека - весела сім'я, бібліотека - це друзі і... я!" - літнє дитяче дозвілля

Ось і настав останній місяць літніх канікул...  Ми вирішили провести цикл дитячого дозвілля 
"Хай на дворі дощ чи спека - 
я їду в бібліотеку". 
Зранку до вечора в нашій бібліотеці гамірно, весело і... бешкетно! Не вщухає дитячий сміх маленьких "чомусиків", кожна зала книгозбірні щоденно наповнена читачами різного віку. Діти мають простір для корисного проведення свого літнього дозвілля, розваг, можливість взаємного спілкування з однолітками, друзями, бібліотекарями. Ось і сьогодні зібралися дівчатка, які щойно повернулися з відпочинку і відразу ж забігли до бібліотеки. Вони з радістю діляться враженнями про свої подорожі, пригоди, розповідають про прочитані книги. На молодшому відділі провели літературне турне "Яке ж воно класне читання позакласне!". Діти переконалися, що життя без книг важко уявити. Адже вони вчать нас добру, розвивають фантазію й уяву, запрошують у прекрасний світ радості, навчають оптимізму і справедливості. Вже традиційним стало проведення літньої акції «Під парусом книги – до нових відкриттів». Юні читачі переконалися, що спільно прочитана та обміркована книга – це простір для нових тем спілкування, яке торкає глибинні сердечні й душевні струни кожного. 







"Читаю сам, читаю з другом, читаю разом з усіма!"

 Наші "дівчачі секретики"!
"Яка ж ти цікава, 
робота бібліотекаря!" - 
завідуюча сектором Трубецька Катерина Анатоліївна записує відвідувачку до зони вільного доступу WI-FI.

Основними завданнями, що ставлять перед собою бібліотекарі під час літніх канікул, є залучення дітей до бібліотеки, формування в них інтересу до книги і читання, розвиток інформаційної культури в майбутніх громадян України

Кожен знайшов собі заняття для душі:
(дівчатка в одній залі, а хлопчики - в іншій) .


В "зеленій зоні" відбулася літературно-жартівлива гра "Дайте відповідь мені, правду я кажу, чи ні?" . Під час години гумору діти розповідали гуморески, смішинки, байки та щиро сміялись при проведенні фейс-болдінгу (зарядка для обличчя). 
"Королівства малувато..." (с) 
і ми всі вийшли на повітря. 


"Книжкова круговерть" на природі.










Карколомні рухливі спортивні забави!










До нових зустрічей, рідна бібліотеко!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар