понеділок, 10 червня 2013 р.

"Якщо з книгою дружити - буде цікавіше жити!"

"Якщо з книгою дружити - буде цікавіше жити!" під таким девізом проходять творчі акіїї для наймолодших користувачів у бібліотеці №15 для дітей у літній період.
10 червня 2013 року відбулося цікаве родинно-виховне літературно-мистецьке свято 
"З дітьми і для дітей!". 
 Завдяки педагогам шкільного літнього табору школи №273, вихователям дитячого закладу №596, батькам -  юні таланти представили свою творчість: вихованці старшої групи дитсадка співали пісні англійською мовою, декламували  вірші, показували своє вміння вільного   спілкування іноземною мовою.
Зала була вщент заповнена радісними  дітьми, батьками та вихователями.
Учень старшого  класу Нікіта Дойченко показав свою високу майстернcіть гри на піаніно - виконував складні композиції відомих авторів, представив авторський "Марш рудих мурах", джазові композиції,  власні імпровізації, також вразив усіх грою на піаніно з зав'язаними очима.
Після закінчення основної програми відбулася екскурсія по бібліотеці - діти ознайомилися з музейною кімнатою Олександра Гріна, почули цікаву розповідь про життєвий та творчий шлях письменника, ознайомилися з його  літературною спадщиною. Зацікавлено розглядали різноманітні  музейні експонати, переглянули виставку книжок з морської тематики, настінну інсталяцію молодого художника Нестора Кисленка "Той, хто заглянув за обрій...", присвячену О.Гріну.
.
Залюбки фотографувалися на фоні морських прапорів у капітанському картузі!
Знайомство з книжковими фондами продовжилося в читальному залі - різноманітні пізнавальні науково-популярні книги, тематичні  виставки - все це викликало жвавий захват у дітей.
Приємні враження від свята зафіксовано загальним фото!
Пропонуємо вашій увазі невеликий відеоролик, де юні читачі діляться своїми враженнями і роздумами про книгу та бібліотеку:     



3 коментарі:

  1. Я навіть не уявляв що в бібліотека проводить таку цікаву роботу! Крутяцько)!

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибі вам за такі теплі слова! Проводити "крутяцько" бібліотечну роботу - це наш святий обовязок!!! :)))

    ВідповістиВидалити