середу, 22 лютого 2017 р.

"Феї добра та позитиву" - авторська виставка Єлизавети Агаркової


Космічний всесвіт Єлизавети Агаркової
18 лютого 2017 року в "Материнській світлиці" бібліотеки відбулася презентація авторської виставки майстрині текстильних ляльок Єлизавети Агаркової "Феї добра та позитиву". Вона буде діяти до 5 березня 2017 року. Бажаючі зможуть завітати до нас і ознайомитись з нею ближчеВже багато років автор займається виготовленням різноманітних м'яких іграшок та ляльок. 














Для виготовлення своїх рукотворних іграшок майстриня використовує різні матеріали: тканини, текстиль, вовну, клей. У кожну роботу пані Ліза вкладає частинку душі. Створення ляльки – це ціле мистецтво, яке вимагає кропіткої роботи. Завдяки наполегливості жінки, умінню фантазувати, придумувати яскравий образ з'являються унікальні витвори мистецтва, які користуються великим успіхом у прихильників таланту мисткині. Особливо її вироби дуже подобаються дітям. На нашій виставці представлені сім ляльок, які символізують день тижня і кожна з них має свою планету. Символічний одяг на ляльках, він має оригінальну кольорову гаму, яка повністю відповідає кольорам даної планети. Ліза розповідає, що у кожної ляльки свій неповторний характер.


Тижневий цикл пані Лізи починається з неділі.

"Фея Неділі" - покровителька Сонця. Це головна королівська чоловіча планета, яка дає життя, енергію, життєву прану, але може і згубити людину, зробити її хворою, знесиленою, егоїстичною та немічною. Цей день активної радості!


                   
Діти залюбки розглядали виставку, 
ділились своїми враженнями, розказували, що їм 
найбільше сподобалось. Кожна дівчинка фотографувалася коло ляльок, робила селфі на фоні виставки. 





Світлина від Алли Дубенюк.




1 коментар: